[BREDERO] Sync gebeurtenissen bestemmeling Departement Omgeving.

Snijkers Marcel marcel.snijkers op vlaanderen.be
Vr Jun 10 00:23:30 CEST 2022


Beste Bredero gebruiker,

(In deze email staat enkel iets over OMV synchronisatie!)

We hebben de melding gekregen dat er geen nieuwe gebeurtenissen binnenkwamen, wat ook correct is, maar enkel voor Departement Omgeving als bestemmeling. Gebeurtenissen voor GOVC en Departement Omgeving als geinteresseerde zijn wel binnengekomen. Dit is opnieuw een gevolg van functionele veranderingen als gevolg van de SSO upgrade.

We hebben hiervoor vanavond nog een fix kunnen uitvoeren en we zijn momenteel volop de voorgaande 2 nachtlussen aan het inhalen. We hebben gezien dat we 256 gebeurtenissen hebben binnengehaald. Of beter, het is nog bezig. Excuses dus voor het feit dat er van de twee voorgaande dagen toch nog nieuwe gebeurtenissen zullen in de lijsten staan.

Er zijn bovendien nog steeds significante problemen met het oproepen van de services van het Omgevingsloket. We zijn de duurtijd hiervan in kaart aan het brengen, als gevolg van het dag op dag terugkerende fenomeen van het niet klaargeraken van de nachtlus. Er zijn hiervoor al een aantal acties ondernomen aan loketzijde maar momenteel is de snelheid nog bijzonder traag (enkele seconden per onderliggende call). We hopen dat hier verder gevolg wordt aan gegeven. We blijven het opvolgen.

Groet,
Marcel
------------- volgend deel ------------
Een HTML-bijlage is gescrubt...
URL: <http://list.milieuinfo.be/pipermail/bredero_gebruikers/attachments/20220609/787eb22d/attachment.htm>


More information about the Bredero_gebruikers mailing list