[BREDERO] Update terugwerkende migratie bestanden

Snijkers Marcel marcel.snijkers op vlaanderen.be
Ma Mrt 14 13:11:42 CET 2022


Beste Bredero gebruiker,

Even een kleine update over de migratie die sinds vorig weekend loopt:

  *   synchronisatie van alle OMV PIV projecten is zo goed als rond. Op dit moment zijn er 104336 verwerkt. Sporadisch pikt de verwerking nog zulke projecten op, maar echte grote aantallen zullen hier niet meer bijkomen. Hierin zijn de versies nu zichtbaar in het projectoverzicht, en ook de bestanden zijn geversioneerd in het bestandenoverzicht
  *   synchronisatie van OMV PIV projecten van daarvoor (per fase) is nog volop bezig, op dit moment moeten er nog 179097 verwerkt worden. Volgens de berekeningen zal dit nog een maand moeten lopen, maar dat heeft geen impact op de dagelijkse werking. Dit zijn projecten van 2017 tot midden 2020. Indien er toch nog activiteit is in deze projecten dan kunnen we die individueel migreren.
  *   verder zijn alle brieven en bijlagen ook gemigreerd en beschikbaar via het bestandenoverzicht (tab binnen deeldossier).
  *   losse bestanden kunnen pas helemaal op het einde terugwerkend gemigreerd worden. Moest het zijn dat er een bestand moet verwijderd worden dat nog niet zichtbaar is onder bestanden dan kunnen jullie hiervoor een ticket loggen of gewoon een mailtje sturen.

We houden jullie verder op de hoogte.

Groet,
Marcel
------------- volgend deel ------------
Een HTML-bijlage is gescrubt...
URL: <http://list.milieuinfo.be/pipermail/bredero_gebruikers/attachments/20220314/708da707/attachment.htm>


More information about the Bredero_gebruikers mailing list