[Oml_avi_omv] aan alle adviesverlenende instanties, mailberichten vanuit het omgevingsloket op 14 en 15 september

Omgevingsloket, communicatie omgevingsloket.communicatie op vlaanderen.be
Wo Sep 30 16:17:55 CEST 2020


Beste adviesinstantie,

Er zijn maandag 14 september en dinsdag 15 september technische problemen geweest bij apparatuur van de internet service provider bij het verzenden van e-mailberichten naar adressen die gebruik maken van microsoft’s cloud oplossingen vooral Office 365.
Dit is ook zo opgenomen op de website www.omgevingsloketvlaanderen.be<http://www.omgevingsloketvlaanderen.be> - status loket.
Een grote groep mails vanuit het Omgevingsloket zijn daardoor wat later verstuurd en mogelijk zijn er een aantal mails niet verzonden wegens te lang in de wachtrij. Het probleem is dat vanuit het Omgevingsloket de mails correct zijn verstuurd, maar ze dus onderweg in een wachtlijst zijn terechtgekomen en daar gewist door een time out. Dit laat ons niet toe om terug te vinden welke mails niet zouden aangekomen zijn.
Check in elk geval de openstaande adviesvragen van 14 en 15 september in het omgevingsloket. Er was enkel een probleem bij het afleveren van sommige notificatiemails, maar de adviesvragen zelf zijn wel degelijk allemaal correct beschikbaar in het omgevingsloket.

Met vriendelijke groet,
Team Omgevingsloket
------------- volgend deel ------------
Een HTML-bijlage is gescrubt...
URL: <http://list.milieuinfo.be/pipermail/oml_avi_omv/attachments/20200930/0056ff3b/attachment.html>


More information about the Oml_avi_omv mailing list