[IT-dienstenleveranciers] Omgevingsloket - rondvraag systeemacties PIV

Omgevingsloket, communicatie omgevingsloket.communicatie op vlaanderen.be
Vr mei 15 14:51:33 CEST 2020


Beste,

Tijdens het  IT dienstenleveranciersoverleg van 5 mei signaleerde Remmicom het probleem dat voor hen het vervangen van de 'geef extra informatie' door 'indienen wijzigingsverzoek' problematisch is, omdat aan de 'geef extra informatie' specifieke logica is gekoppeld. Dit in het kader van de tijdelijke ondersteuning van 'bestaande' gebeurtenissen na invoering van projectinhoudversies zodat elke dienstleverancier op zijn tempo de overstap kan maken.
Dit probleem zou kunnen opgelost worden door, naar aanleiding van het overmaken van een projectinhoudversie, twee systeemacties te genereren, enerzijds het al bestaande 'indienen wijzigingsverzoek' en anderzijds een identieke gebeurtenis 'geven extra informatie'. Op dat ogenblik zou men de keuze hebben om ene of gene binnen te halen.
Dienstleveranciers die overstappen op projectinhoudversies kunnen beide 'oude gebeurtenissen' negeren, dienstleveranciers die later instappen kunnen één van beide of allebei de gebeurtenissen binnenhalen.
Graag willen we van jullie vernemen of het genereren van twee systeemacties voor jullie een probleem zou zijn indien we dit zo zouden implementeren.

Gelieve voor maandagavond jullie antwoord door te sturen naar Benny De Buck (benny.de-buck op dxc.com<mailto:benny.de-buck op dxc.com> ).

Alvast bedankt voor de medewerking,

Met vriendelijke groeten



Team Omgevingsloket

DEPARTEMENT OMGEVING

https://www.omgevingsloket.be/main <https://www.omgevingsloket.be/main%20>


------------- volgend deel ------------
Een HTML-bijlage is gescrubt...
URL: <http://list.milieuinfo.be/pipermail/oml_it/attachments/20200515/23c96458/attachment.html>


More information about the Oml_it mailing list