[Oml_werkgroep_it] voorstel tot schrappen van de voorziene werkgroepvergadering die gepland staat op woensdag 21 november

Omgevingsloket, communicatie omgevingsloket.communicatie op vlaanderen.be
Ma Nov 19 14:11:26 CET 2018


Beste collega's,

Op dit ogenblik is HB volop bezig met de ontwikkeling inzake nieuwe lay-out, persoonsgegevens, beroepsschrift als case, enz... Momenteel is er maar één nieuwe analyse die zou kunnen besproken worden, met name het werken met releaseversies.
Onder releaseversie verstaan we een aanpassing aan de projectinhoud (in de eerste plaats wijzigingen aan de VLAREM-rubrieken) waardoor er op het loket bij het samenstellen en indienen van een projectaanvraag andere 'controles' dienen toegepast te worden. Daarom willen we de initiatiefnemer de functionaliteit bieden om bij het creëren van een project te kunnen aangeven of het project voor of na de inwerkingtreding van de aanpassing van de regelgeving zal ingediend worden en dus de juiste parameters gebruikt worden.
Een verdere toelichting rond deze functionaliteit lijkt ons nogal beperkt om hiervoor een voormiddag te reserveren. Ook de aangepaste planning voor releases 2.40, 2.42 en 2.44 werd ondertussen via mail al rondgestuurd.
Tenzij jullie dus bijkomende agendapunten zouden hebben voor het overleg, stellen we voor om de voorziene werkgroepvergadering van woensdag 21 november te schrappen.




Met vriendelijke groeten
Team Omgevingsloket

DEPARTEMENT OMGEVING
https://www.omgevingsloket.be/main
------------- volgend deel ------------
Een HTML-bijlage is gescrubt...
URL: <http://list.milieuinfo.be/pipermail/oml_werkgroep_it/attachments/20181119/508324f2/attachment-0001.html>


More information about the Oml_werkgroep_it mailing list