[Phoenix] DSI Woonreservegebieden

Heyvaert Geert geert.heyvaert op vlaanderen.be
Vr Sep 1 13:49:21 CEST 2023


Dag Wolfgang,

Ook een dikke merci van het ontwikkelteam. Voor ons eindelijk eens een project waar samen met BJO, VPO en GOP aan kunnen werken en niet voor voldongen feiten werden gezet, maar in dialoog, elegante oplossingen konden bedenken.

Meer van dit, dacht ik zo.


Met vriendelijke groeten,

Geert Heyvaert

Programma Gebiedsontwikkeling en Teamlead Phoenix

Vlaamse Overheid

DEPARTEMENT OMGEVING

Afdeling Strategie, Internationaal, Digitaal en Organisatie (SIDO)

Mobiel +32 476 980 386

e-mail  geert.heyvaert op vlaanderen.be<mailto:geert.heyvaert op vlaanderen.be>

________________________________
Van: VANDEVYVERE Wolfgang <wolfgang.vandevyvere op vlaanderen.be>
Verzonden: vrijdag 1 september 2023 10:30
Aan: Van Campenhout Maya <maya.vancampenhout op vlaanderen.be>; De Blende Christophe <christophe.deblende op vlaanderen.be>; Rombauts Freek <freek.rombauts op vlaanderen.be>; Heyvaert Geert <geert.heyvaert op vlaanderen.be>; Van Lerbeirghe Veerle <veerle.vanlerbeirghe op vlaanderen.be>; Tielens Vicky <vicky.tielens op vlaanderen.be>
CC: Grootaert Koen <koen.grootaert op vlaanderen.be>; Toebak Kathelijne <kathelijne.toebak op vlaanderen.be>; Maeyens An <an.maeyens op vlaanderen.be>
Onderwerp: DSI Woonreservegebieden


Dag collega’s,



Bij deze nog even een uitdrukkelijke dank je wel voor het ontwikkelen, testen en online ter beschikking stellen van de DSI-module “woonreservegebieden”.



Een tweetal weken geleden verzonden we aan alle gemeentelijke omgevingsambtenaren een bericht dat we onze rubriek met “veel gestelde vragen” over de nieuwe wetgeving hadden geüpdatet, en daar hebben we toen ook bij vermeld dat de DSI-module operationeel was.

Het besluit van de Vlaamse Regering dat het gebruik van DSI voor de vrijgaveprocedures verplicht maakt, staat waarschijnlijk volgende vrijdag op de agenda van de Vlaamse Regering voor definitieve goedkeuring.



De eerste toepassingen zullen dus niet lang op zich laten wachten, en we houden nog wel opvolgingsoverleg om te zien of alles vlot loopt.



Vriendelijke groet!

Wolfgang




------------- volgend deel ------------
Een HTML-bijlage is gescrubt...
URL: <http://list.milieuinfo.be/pipermail/phoenix/attachments/20230901/64359261/attachment.htm>


More information about the Phoenix mailing list