[Bredero_spocs] Bredero release SSO

Snijkers Marcel marcel.snijkers op vlaanderen.be
Vr Jun 3 16:33:25 CEST 2022


Beste Bredero spocs,

Ik heb nog een aantal testen gedaan met de vorige versie van BUPO op oefen en alles blijft eigenlijk toch wel werken. Er waren eerder problemen met de geef persoon service en die werkt intussen opnieuw. Ik denk dat we voorlopig even op de huidige versie van BUPO kunnen blijven draaien.

Ik stel voor dat we ons richten op donderdagavond 9/6 om de SSO upgrade uit te rollen samen met een nieuwe versie van de metadata (aangevraagd door OE).

Dus voorlopig geen release op dinsdag 7/6.

Groet,
Marcel
________________________________
Van: Snijkers Marcel
Verzonden: donderdag 2 juni 2022 18:36
Aan: bredero_spocs op list.omgevingvlaanderen.be <bredero_spocs op list.omgevingvlaanderen.be>
Onderwerp: Bredero release SSO

Beste Bredero spocs,

De versie die momenteel op oefen staat zou komende dinsdag best mee naar productie gaan. Het loket steekt dan over op het nieuwe SSO platform. De afgelopen week is nogal wat werk gekropen in de sync met het loket ook te upgraden naar dat nieuwe platform. Intussen loopt de synchronisatie hier nu ook mee.

Ook de Bredero toepassing werd al een tijdje geleden aangepast. U kan nog steeds even nakijken of u nog toegang heeft en dergelijken.

We zouden beide toepassingen dus graag mee uitrollen op dinsdag 7/6. We moeten alleen een goeie timing afspreken. Indien we de uitrol net na het loket doen dan zal dat waarschijnlijk van 9 tot 10 uur lopen. Mogelijk kunnen we ook uitrollen na de kantooruren. Maar dan is het mogelijk dat die dag tijdens de kantooruren niets zou kunnen verstuurd worden. Maar dat geeft wel eventueel wat meer ruimte om mogelijke problemen te herstellen. De uitgaande gebeurtenissen zullen dan 's avonds uitgestuurd worden.

Graag uw input!

Groet,
Marcel
------------- volgend deel ------------
Een HTML-bijlage is gescrubt...
URL: <http://list.milieuinfo.be/pipermail/bredero_spocs/attachments/20220603/b8e575cb/attachment.htm>


More information about the Bredero_spocs mailing list